Αρναούτογλου: Έρχεται τριήμερο κύμα ζέστης, κατά τόπους έντονo (Χάρτης)

Αρναούτογλου: Έρχεται τριήμερο κύμα ζέστης, κατά τόπους έντονo (Χάρτης)

Το καλοκαίρι θα προσπαθήσει, και σ’ ένα μεγάλο βαθμό μάλιστα δείχνει να τα καταφέρνει να κρατήσει τα ηνία τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη. Αυτό προβλέπει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με πρόσφατη πρόγνωσή του, η θερμοκρασία θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την περίοδο που διανύουμε επίπεδα ενώ ένα κύμα ζέστης, κατά τόπους όμως μόνο έντονo, (όχι καύσωνας) προβλέπεται και με τα τελευταία μετεοστοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως το τριήμερο Τρίτης-Τετάρτης-Πέμπτης ( 3 με 5 Ιουλίου).

Όσον αφορά την αστάθεια, το Σάββατο και την Κυριακή θα περιοριστεί κατά τόπους κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου η αστάθεια φαίνεται ότι θα περιοριστεί σημαντικά και η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι από το Σαβ/κύριακο και έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη 5/7) θα συναινούν με τις φευγάτες διαθέσεις όσων θα κινηθούν προς τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου καθώς δεν θα ξεπερνουν τα 5 και μονο τοπικα θα αγγίζουν τα 6 μποφόρ.

Όπως θα δείτε κάνοντας κλικ για μεγέθυνση στο μετεοδιάγραμμα θερμοκρασίας υπάρχουν όμως οι ενδείξεις για κάποια αλλαγή και πάλι του καιρού προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter