Αρνείται να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΕΣΡ

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Αθανάσιος Κουτρομάνος.

Αρνήθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΕΣΡ παρά το γεγονός ότι διοικεί μία Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς το απαραίτητο προσωπικό και χωρίς δυνατότητες παρέμβασης τη στιγμή που η στρεβλή κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο αποτελεί κοινό τόπο.

«Δεν πήγα στο ΕΣΡ για να σταδιοδρομήσω. Ούτε μένω για να σταδιοδρομήσω, ούτε θα στεναχωρηθώ εάν ή όταν πάω στο σπίτι μου» απάντησε αρχικά ο Αθανάσιο Κουτρομάνος στο αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτησή του.

«Θα παραιτηθώ αν το αρμόδιο θεσμικό όργανο μου κάνει έστω και νεύμα ότι δεν με εμπιστεύεται. Την άλλη μέρα πολύ ευχαρίστως, με το χαμόγελο στα χείλη και με το κεφάλι ψηλά, θα πάω στο σπίτι μου. Επίσης, θα παραιτηθώ εάν εκτιμήσω ότι δεν προσφέρω τίποτα, δεν κάνω τίποτα και πρέπει να φύγω».

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο κ. Κουτρομάνος παραδέχτηκε το ελάχιστο προσωπικό που έχει στη διάθεσή του το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και τα μηδαμινά περιθώρια παρέμβασης που έχει η Ανεξάρτητη Αρχή για τη μονομέρεια, τα fake news και την ελλιπή ενημέρωση των πολιτών από τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.