Αρνητικοί στον ιό και οι δέκα τελωνειακοί και αστυνομικοί της Κακαβιάς

Αρνητικοί στον ιό και οι δέκα τελωνειακοί και αστυνομικοί της Κακαβιάς

Λήξη συναγερμού για το Τελωνείο και το Αστυνομικό Τμήμα της Κακαβιάς. Και την λήξη έβαλε ο μοριακός έλεγχος που έγινε σε δείγματα αστυνομικών και τελωνειακών που είχαν βρεθεί θετικοί στα rapid test που είχαν διενεργήσει κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο μοριακός έλεγχος έγινε μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν καθώς εδώ και μερικές ημέρες τα θετικά rapid test δηλώνονται απευθείας στο σύστημα του ΕΟΔΥ καθώς έχει αποφασιστεί ότι δεν απαιτείται μοριακός έλεγχος.

Ένα παρόμοιο προηγούμενο όμως, που είχε σημειωθεί σε Αστυνομική Υπηρεσία του Αγρινίου, ήταν αυτό που έκανε όλους να επιμείνουν για την διενέργεια μοριακού ελέγχου.

Στο Αγρίνιο πριν μερικές ημέρες 25 αστυνομικοί βρέθηκαν θετικοί σε rapid τα οποία όμως δεν επαληθεύτηκαν μοριακά.

Από το πρωί σήμερα οι δέκα τελωνειακοί και αστυνομικοί που υπηρετούν στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς έδωσαν δείγματα και τα αποτελέσματα από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έβαλαν τέλος στην αγωνία όλων.

Το σύνολο των δειγμάτων είναι αρνητικό και οι ώρες αγωνίας έλαβαν τέλος. Φυσικά μένει αναπάντητο το ερώτημα για την αξιοπιστία των rapid test το οποίο προφανώς οφείλει να απαντήσει ο ΕΟΔΥ.

Πηγή: epiruspost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter