Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών του νικητή της Eurovision

Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών του νικητή της Eurovision

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο “φρόντμαν” των Maneskin, Νταμιάνο, είναι αρνητικό.

“Η EBU θεωρεί ότι το θέμα έχει λήξει”, γράφει στον ιστότοπό της η εφημερίδα La Repubblica.

Η EBU στηρίζει και συγχαίρει τους Μaneskin

H EBU, σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο “φρόντμαν” των Μaneskin, Νταμιάνο, είναι αρνητικό.

“Καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν πραγματοποιήθηκε στο green room, θεωρούμε ότι το θέμα έχει λήξει. Ένα τεστ ανίχνευσης έγινε οικειοθελώς σήμερα από τον τραγουδιστή των Μaneskin. To αποτέλεσμα είναι αρνητικό και το διαπιστώσαμε”, τονίζει η ΕΒU.

Πάντα με αναφορά στο ίδιο θέμα, οι διοργανωτές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον, προσθέτουν: “Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψευδείς ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Θέλουμε και πάλι να συγχαρούμε τους Μaneskin και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία”.

Η EBU “ανυπομονεί να συνεργαστεί με την RAI για την παραγωγή ενός θεματικού Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού στην Ιταλία”.

Υπενθυμίζεται πως σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών υπεβλήθη το ροκ συγκρότημα των Måneskin μετά τη θύελλα αντιδράσεων για την επίμαχη σκηνή στην οποία φαίνεται ο τραγουδιστής του Damiano David να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα και ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ μετά την επιστροφή του στην Ιταλία, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την EBU.

Με αυτό τον τρόπο οι τέσσερις καλλιτέχνες, σε συνεννόηση με την EBU, απάντησαν σε όσους, το βράδυ της Eurovision, ανέφεραν ότι ο frontman του συγκροτήματος, μπορεί να έκανε χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter