Απαίτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια – Έκανε μήνυση και ζητάει 10.000 ευρώ

Απαίτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια – Έκανε μήνυση και ζητάει 10.000 ευρώ

Κάποιοι φαίνεται να συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη του κορονοϊού καθώς ένας άνδρας, πήγε σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη και απαίτησε να εξυπηρετηθεί από ανεμβολίαστη υπάλληλο ενώ παράλληλα ζήτησε να μην φοράει μάσκα.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, στο Mega, όταν αρνήθηκε να τον κουρέψει υπό αυτές τις συνθήκες, ο άνδρας – ο οποίος επικαλέστηκε ότι είναι χωροφύλακας- άρχισε να απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία ενώ μάλιστα κατέθεσε μήνυση και ζητάει 10.000 ευρώ για «βασανισμό».

Λίγες μέρες μετά το συμβάν η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου έλαβε αγωγή και μήνυση από τον αρνητή αποσκοπώντας της 10.000ε για βασανισμό λόγο επιβολής της ιατρικής μάσκας στο μαγαζί.

Τα απίστευτα σκηνικά για το συγκεκριμένο κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη δεν τελειώνουν εδώ, καθώς πριν από λίγο καιρό ένας άλλος άνδρας πήγε στο μαγαζί και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια αλλιώς θα αποχωρούσε.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην πόλη παραμένει υψηλός, αφού την Τετάρτη σε σύνολο 3.279 κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τα 523 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter