Αρνητής της αυτοκριτικής

Αρνητής της αυτοκριτικής

Ως άρτια χαρακτήρισε ο Κυριάκος την εκστρατεία εμβολιασμού που οργάνωσε ο ίδιος και η κυβέρνηση του. Φανταστείτε δηλαδή να μην είχαμε 17.000 νεκρούς και να μην ήταν άδεια τα εμβολιαστικά κέντρα. Με καπνογόνα και βεγγαλικά θα έκανε το διάγγελμα.

*** Ξεκινά η απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων ενηλίκων στους κλειστούς χώρους. Όχι σε όλους. Στις εκκλησίες θα μπαίνουν έτσι οι πιστοί. Φορώντας μόνο τη μάσκα τους γιατί το rapid ή pcr test δεν είναι υποχρεωτικό υπενθυμίζω για την είσοδο. Η εγκύκλιος κάνει λόγο για σύσταση και φυσικά δεν γίνεται κανένας έλεγχος.

*** Θα μπαίνουν, επίσης, στα σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκεί δηλαδή που παρατηρείται ο μεγαλύτερος συγχρωτισμός. Αλλά εκεί, είπαμε, δεν κολλάει.

*** Ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα για τους ανεμβολίαστους ενώ μόλις δυο μέρες πριν έλεγε ότι δεν θα πάει η χώρα σε μέτρα τύπου Αυστρίας, διαψεύδοντας και τους αυλικούς δημοσιογράφους που τις προηγούμενες ώρες απέκλειαν νέα μέτρα. Τελικά δεν πήγαμε σε μέτρα Αυστρίας, αλλά «σαν τύπου Αυστρίας».

*** Επανέλαβε τα περί πανδημίας ανεμβολίαστων. Λες και οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε, δεν νοσούν, δεν μπαίνουν σε ΜΕΘ. Τέτοια αλαζονεία δεν ξανάγινε ενώ κάθε μέρα πεθαίνει κόσμος.

*** Α! Μίλησε και για ενίσχυση του ΕΣΥ, έτσι γενικά και αόριστα, ενώ οι γιατροί καθημερινά στα κανάλια φωνάζουν και κλαίνε. Χωρίς φυσικά να πει την παραμικρή κουβέντα για το ενδεχόμενο μόνιμων προσλήψεων.

*** Και φυσικά, τέλος, δεν παρουσίασε κανένα ίχνος αυτοκριτικής. Αυτός, τα είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, δεν έχει ευθύνη για τίποτα. Για όλα φταίνε οι άλλοι και τα άλλα. Αυτός, με την βοήθεια και των Πετσοταϊσμένων ΜΜΕ, στο απυρόβλητο.

*** Καμία ευθύνη για την ψεύτικη πραγματικότητα που παρουσίασε στην κοινωνία στις 9 Φλεβάρη, κάνοντας λόγο για «τελευταίο μίλι».
Καμία ευθύνη για το «γυρίζουμε τη σελίδα της πανδημίας και αρχίζουμε πια να γράφουμε τη σελίδα της ευημερίας» που είπε στις 8 Ιούνη, στη Βουλή.
Καμία ευθύνη για το «δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει» που είπε στις 3 Νοεμβρίου στο Mega.

*** Αγνός, καθαρόαιμος αρνητής της αυτοκριτικής.

*** O Τσίπρας βγήκε «καπάκι» και πρότεινε 9 μέτρα, κάνοντας λόγο για «διαγγέλματα αυτοθαυμασμού». Πείτε μου ένα που δεν συμφωνείτε απ’ αυτά τα 9 μέτρα.

*** Πώς να χαρακτηρίσω αυτούς που χτύπησαν τον Νίκο Μανιό στο Πολυτεχνείο; Τι να πω για τη μαγκιά που ξεχείλιζε από τα μπατζάκια τους απέναντι σε έναν 74χρονο; Τι να πω για την άγνοιά τους για το ποιος είναι ο Νίκος Μανιός; Ντροπή και λύπη. Μόνο αυτό…

*** Στη Χούντα τραβούσαν φωτογραφίες τους διαδηλωτές. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τουλάχιστον τους τραβάει βίντεο. Το λες και εξέλιξη…

https://twitter.com/NoNameMeTooGR/status/1461025258639605763?s=20

*** Μακράν το καλύτερο tweet που διάβασα για το Πολυτεχνείο. Τα είπε όλα ο Νίκος με 13 λέξεις.

*** H Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα άφησε έκθετη τη Νίκη Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση, καθώς διαπίστωσε παραβιάσεις της νομοθεσίας, μεταξύ αυτών και στη χρήση των μεταδεδομένων των χρηστών για τα οποία είχε δοθεί στην εταιρία CISCO να τα εμπορευτεί όπως η ίδια επιθυμεί. Η πολυσέλιδη απόφαση κατέληξε με πέντε επιπλήξεις για το Υπουργείο και με τη ρητή προειδοποίηση ότι θα πρέπει να υπάρξει συμμόρφωση μέσα σε δύο μήνες. Μετά από δύο μέρες αφωνίας η Νίκη Κεραμέως απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Το επαναλαμβάνω. Το υπουργείο απειλεί την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Σας μύρισε λίγο Χούντα; Και μένα…

*** Τι είναι αυτό το πράγμα με τους υπουργούς στα κανάλια; Δεν δουλεύουν καθόλου; Κάθε πρωί βγαίνουν στα κανάλια για να πουν πόσο επιτυχημένο είναι το έργο του υπουργείου τους και πως για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν; Να συμμετάσχουν σε κάποια σύσκεψη, να συμμετάσχουν σε κάποια επιτροπή, κάτι τέλος πάντων. Να δείξουν ότι κάτι κάνουν, ότι εργάζονται.

*** Το ξέρατε ότι το λάδι από τις ελιές στην αρχαία Ολυμπία δεν είναι διατροφικό και γαστρονομικό προϊόν, αλλά πολιτιστικό αγαθό; Θα μου πεις ο Άδωνις πουλούσε νανογιλέκα; Δεν θα πουλήσουν αυτοί λάδι ως πολιτιστικό αγαθό; Που είναι και στην Αρχαία Ολυμπία. Αυτό που το πας;

*** Θετικός εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, στο να πληρώνουν μέρος του κόστους ενδεχόμενης νοσηλείας τους οι ανεμβολίαστοι πολίτες. Γιατί όχι και οι καπνιστές που θα χρειαστεί να νοσηλευτούν, ή κάποιος που είχε εμπλοκή σε τροχαίο αφού προηγουμένως είχε περάσει με κόκκινο το φανάρι; Η κατάσταση αρχίζει και σοβαρεύει επικίνδυνα αφού ξεχνάμε ότι δικαίωμα στην περίθαλψη έχουν όλοι.

*** Πού θα κάνει διακοπές αυτό το τριήμερο ο Κυριάκος; Ξέρει κανείς;

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter