Αρντά Τουράν: «Είμαι φαν του Σπανούλη»

Αρντά Τουράν: «Είμαι φαν του Σπανούλη»

Ο σταρ του τούρκικου ποδοσφαίρου, Αρντά Τουράν βρίσκεται στην χώρα μας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Champions League και μίλησε για την μπασκετική ομάδα.

Ένας εκ των κορυφαίων Τούρκων παικτών και δανεικός στην Μπασακσεχίρ από την Μπαρτσελόνα, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (13/8).

Ο Αρντά Τουράν, στην αρχή μίλησε για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ενώ στην συνέχεια αποθέωσε τον αρχηγό του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη δηλώνοντας φαν του, ενώ τόνισε ότι παρακολουθεί και τους αγώνες μπάσκετ των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά τι είπε:

“Να ξέρετε ότι σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Είχαν δημιουργήσει ωραίο θέαμα. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ατμόσφαιρες στην Πόλη στις έδρες των μεγάλων ομάδων. Θα προσπαθήσουμε αυτό το σκηνικό να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα για εμάς. Βλέπω και τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού να ξέρετε. Είμαι φαν του Σπανούλη“.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter