Αρπαγή δημοσιογράφου στο Χίλτον: «Θα εκπλαγεί ο Μαρινάκης, θα αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη»

Αρπαγή δημοσιογράφου στο Χίλτον: «Θα εκπλαγεί ο Μαρινάκης, θα αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη»

Σημαντικές εξελίξεις για την υπόθεση αρπαγής του υπό την απειλή όπλου μέρα μεσημέρι στο Χίλτον προανήγγειλε για το προσεχές διάστημα ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης. 

Ο ρεπόρτερ κατήγγειλε δημόσια ότι γνωρίζει πως κάποιοι τον παρακολουθούν ακόμη και σήμερα, αναφέρθηκε ονομαστικά στον στενό σωματοφύλακα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος φέρεται να έχει διαπράξει στο παρελθόν φόνο ενώ μεταξύ άλλων εξιστόρησε συγκεκριμένες πτυχές από την αρπαγή του.

Όλα αυτά ειπώθηκαν σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Πάρις Κουρτζίδης, έναν χρόνο ακριβώς μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και αποτελούν φυσικά αντικείμενο έρευνας των αρμοδίων αρχών.

Ο δημοσιογράφος ξεκινώντας την τοποθέτησή σου επισήμανε ότι απηύθυνε αίτημα σε όλα τα ΜΜΕ για να καλύψουν την συνέντευξη Τύπου. Ακόμη και ΜΜΕ τα οποία «ελέγχει» ο εφοπλιστής.

«Ο Μαρινάκης θα εκπλαγεί. Θα αναγκαστεί να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη. Θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση», είπε ο Πάρις Κουρτζίδης ερωτηθείς από το documentonews.gr για το εάν περιμένουμε εξελίξεις όσον αφορά την πορεία της υπόθεσης αρπαγής του από τις αρμόδιες αρχές.

«Με παρακολουθούν ακόμη»

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων δήλωσε πως ακόμη και σήμερα τον παρακολουθούν, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά, όπως γνωρίζουν και οι Αρχές. «Είναι ενήμερες οι αρχές. Έχουν γνώση για την παρακολούθηση», είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι το αναφέρει αυτό θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα.

Τι συνέβη στο Χίλτον

Ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρθηκε από την αρχή για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου Χίλτον. Ξεκαθάρισε πως στις 14 Μαρτίου, μια ημέρα δηλαδή πριν την αρπαγή του από ανθρώπους που ο ίδιος αναγνώρισε στις Αρχές και έχουν ταυτοποιηθεί ως άνθρωποι της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, του τηλεφώνησε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Ξενοφώντας Αθανασίου ζητώντας του να κατεβάσει ένα ρεπορτάζ. Αυτό αναφερόταν στον Γιώργο Γερόλυμπο και τα πεπραγμένα του. 

Δείτε επίσης: Εμπλεκόμενος στο φαγοπότι εκατομμυρίων του “Αθήνα ‘97” ο επίτιμος πρόεδρος του Καράτε – Τι είχε αποκαλύψει το HOT DOC

Όπως τόνισε ο κ. Κουρτζίδης δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 15 Μαρτίου του 2018 του τηλεφώνησε ο Αντώνης Πίκουλας, τότε εκδότης του στην εφημερίδα Αξία, λέγοντάς του ότι βρίσκεται στο λόμπι του Χίλτον και τον περιμένει. Του είπε φυσικά να κατεβάσει και το ρεπορτάζ του σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του Noor 1.

Ο Κουρτζίδης έκανε «μη ορατά, λόγω προσωπικής φιλίας του με τα δυο πρόσωπα» τα δυο άρθρα και πήγε στο Χίλτον να συναντήσει τον Πίκουλα. Το τί ακολούθησε είναι ήδη γνωστό. Το πλέον σημαντικό που κατήγγειλε για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος είναι ότι μπροστά του, ένας εκ των ανθρώπων της ασφάλειας του Μαρινάκη (σ.σ Μπουρνάζος), τηλεφώνησε στον εφοπλιστή που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο εξωτερικό. «Τον άκουγα τον Μαρινάκη να μιλάει στη γραμμή. Εκτός και εάν ήταν ένας πάρα πολύ καλός μίμος του. Του μίλησε και ο Πίκουλας», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Σταυρουλάκη και το ξυλοδαρμό Τζήλου

Ο Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε πως αναγνώρισε ως ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην βίαιη αρπαγή του από το Χίλτον τον Μάρκο Σταυρουλάκη. Άνθρωπος, όπως έγραψε και το Documento του περασμένου Σαββάτου (σ.σ La casa de Vaggel), της προσωπικής φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μάρκος Σταυρουλάκης εμφανίζεται να εμπλέκεται στη δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται να συνομιλεί αρκετές φορές με έναν εκ των δύο κατηγορουμένων ως φυσικών αυτουργών της επίθεσης σε βάρος του διεθνούς ρέφερι. Πλην του Δημήτρη Μαντατά, ο 39χρονος προσωπικός φρουρός του Μαρινάκη εμφανίζεται να συνομιλεί με σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συνομιλεί και με κινητό που αποδίδεται τόσο στον Νίκο Συντυχάκη, στενό συνεργάτη του Μαρινάκη εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση του «Noor 1», όσο και σε εταιρεία συμφερόντων του εφοπλιστή.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πάρις Κουρτζίδης, αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το τί του είπε ο Αντώνης Πίκουλας για τον Σταυρουλάκη.

«Ρε συ, ξέρεις ποιος είναι αυτός; Θα ανέβει πάνω. Θα σε πυροβολήσει. Θα σε καθαρίσει. Δεν καταλαβαίνει τίποτε», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για να παραθέσει συγκεκριμένα ερωτήματα. «Ο Σταυρουλάκης φέρεται να έχει διαπράξει φόνο. Έχει σκοτώσει; Γιατί τον επέλεξε στη φρουρά του ο κ. Μαρινάκης;», διερωτήθηκε ενώ αναφέρθηκε και στην εμπλοκή του ονόματος του Σταυρουλάκη στην δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Τέλος, ο Πάρις Κουρτζίδης γνωστοποίησε και ότι ο Νίκος Συντυχάκη, στενός συνεργάτης του Μαρινάκη, του απέστειλε εξώδικο για άρθρο του στην ιστοσελίδα του που αφορούσε την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Τζήλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter