Αρπαγή επτάχρονου στο Ρέθυμνο: Τί ισχυρίστηκε η 47χρονη που κράτησε παράνομα το αγοράκι

Αρπαγή επτάχρονου στο Ρέθυμνο: Τί ισχυρίστηκε η 47χρονη που κράτησε παράνομα το αγοράκι

Αίσθηση προκάλεσε η υπόθεση αρπαγής ενός επτάχρονου αγοριού σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου με πρωταγωνίστρια μία 47χρονη γυναίκα η οποία εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σύμφωνα με το ekriti.gr, η 47χρονη προσέγγισε το επτάχρονο αγόρι και με δέλεαρ ένα αναψυκτικό το έπεισε να την ακολουθήσει στο δωμάτιο της όπου το κράτησε για περίπου μία ώρα παρά τη θέλησή του.

Το παιδάκι έπαιζε αμέριμνο και όταν ξαφνικά οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι δεν βρίσκεται στο οπτικό τους πεδίο άρχισαν να τον αναζητούν.

Αφού κράτησε το επτάχρονο αγόρι για περίπου μία ώρα στο δωμάτιο, η 47χρονη γυναίκα από τη Λευκορωσία έπρεπε λίγο αργότερα να επιστρέψει στο πόστο της και έτσι έφυγε από το δωμάτιο. Τότε, το αγόρι βρήκε την ευκαιρία και διέφυγε και έτσι κατάφερε να βρει τους γονείς του,

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 47χρονης από τη Λευκορωσία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πειράξει το μικρό αγόρι και πως ότι έκανε, το έκανε επειδή ήθελε να το προστατέψει και επειδή αγαπάει τα παιδιά.

Πάντως, από την έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου, δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι η 47χρονη προσπάθησε να κάνει κακό στο μικρό αγόρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter