«Αρρωστημένο» μυαλό θανατώνει γάτες και… καμαρώνει κάνοντας γκράφιτι! (Photos)

«Αρρωστημένο» μυαλό θανατώνει γάτες και… καμαρώνει κάνοντας γκράφιτι! (Photos)

Εδώ και λίγους μήνες, η γειτονιά της Νεάπολης στην Καβάλα έχει «καθαρίσει» από τις γάτες! Από τις δεκάδες που «κυκλοφορούσαν» στην περιοχή το περασμένο καλοκαίρι, τελευταία είχαν απομείνει λίγες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Την περασμένη εβδομάδα, τρία μικρά γατάκια βρέθηκαν νεκρά σε διαφορετικά σημεία, έχοντας προφανώς «καταλήξει» μετά από φόλα! Ένα άλλο βρέθηκε βαριά χτυπημένο να περιφέρεται στη γειτονιά μην μπορώντας να κουνήσει τα πίσω του πόδια… Η ροή των γεγονότων και η ένταση του φαινομένου των… «εξαφανίσεων» δεν δίνει και πολλά περιθώρια στο σενάριο του «τυχαίου».

Κάποιος «λειτουργεί» με σχέδιο

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εδώ και λίγα 24ωρα «κάποιος» (ο ίδιος;) φαίνεται σαν να… «διαφημίζει» τη «γενοκτονία» με γκράφιτι σε τοίχους επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας που προκαλούν ανατριχίλα: «Πέθανε το νιάρρ», «Ούτε μήνα δεν άντεξες», «Γάτες ύπουλα ζώα»…

Το θέμα, όπως ήταν φυσικό, συζητιέται έντονα μεταξύ των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι αναρωτιούνται ποιο «άρρωστο» μυαλό μπορεί να ξεσπά με τόση ωμότητα ενάντια σε μικρά γατάκια θανατώνοντάς τα ή βασανίζοντάς τα και μάλιστα μετά να «υπερηφανεύεται» για τις αποτρόπαιες πράξεις του «φωναχτά»!

Ήδη οι κάτοικοι της περιοχής σκοπεύουν από την ερχόμενη εβδομάδα να επισκεφθούν το Δικαστικό Μέγαρο και να καταθέσουν αναφορά στον Εισαγγελέα, αφού όποια και να είναι τα κίνητρα του δράστη (ή των δραστών;), «πίσω» από τις κινήσεις διαφαίνεται μεθοδικότητα και… συνέπεια που τρομάζουν.

Πηγή; kavalapost.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter