Άρρωστος ο Πάπας Φραγκίσκος – Ένιωσε «ελαφριά αδιαθεσία» (Photos)

Άρρωστος ο Πάπας Φραγκίσκος – Ένιωσε «ελαφριά αδιαθεσία» (Photos)

Τις προγραμματισμένες, για σήμερα, συναντήσεις του στη Ρώμη ανέβαλε ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ειδικότερα, ο 83χρονος ποντίφικας, φέρεται να ένιωσε «ελαφριά αδιαθεσία» και γι’αυτό προτίμησε να μείνει κοντά στη Σάντα Μάρτα, το ξενοδοχείο του Βατικανού όπου ζει.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές από τι πάσχει ο Πάπας Φραγκίσκος. Ωστόσο, στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση έβηχε και είχε συνάχι, χρησιμοποιώντας ένα μαντήλι για να σκουπίζει τη μύτη του, κάτι που μπορεί να παραπέμπει σε ένα απλό κρύωμα.

«Μπορούσε να τηρήσει το πρόγραμμά του, ωστόσο προτίμησε να ξεκουραστεί κοντά στη Σάντα Μαρία, σε ξενοδοχείο στο Βατικανό, όπου διαμένει μόνιμα», αναφέρει το Βατικανό.


Μία ημέρα νωρίτερα, ο Ποντίφικας, αφού προσευχήθηκε για τον κόσμο που υποφέρει από τον κορονοϊό, καθώς στην Ιταλία 14 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ο Πάπας Φραγκίσκος βγήκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα, και χαιρέτισε τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί, φιλώντας μάλιστα ένα παιδί.

Αυτό οδήγησε κάποια ΜΜΕ, να αφήνουν να εννοηθεί πως ο 83χρονος προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ενδέχεται να έχει νοσήσει από τον κορονοϊό, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει επισήμως…





Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter