Αρσένης για τη «φούστα Βαρουφάκη»: «Τα ομοφοβικά σχόλια είναι αιτία παραίτησης για τον Τασούλα»

Αρσένης για τη «φούστα Βαρουφάκη»: «Τα ομοφοβικά σχόλια είναι αιτία παραίτησης για τον Τασούλα»

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Κρίτωνα Αρσένη στο κατακριτέο σχόλιο του Σπήλιου Λιβανού ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χώθηκε κάτω από τη φούστα του κ. Βαρουφάκη», το οποίο συνέχισε ατυχώς και ο πρόεδρος της Βουλής, προτρέποντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να αντικαταστήσει την λέξη «φούστα» με την «φουστανέλα».

«Προφανώς θέλετε να μας προσβάλλετε. Αλλά η μόνη προσβολή είναι να συνεχίζετε την καθυστέρηση απονομής της δικαιοσύνης στον Ζακ, τη Τζάκυ Κωστόπουλου» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι ομοφοβικά και μισαλλόδοξα σχόλια ξεστομίστηκαν από τον Πρόεδρο της Βουλής, σε οποιαδήποτε χώρα θα ήταν λόγος παραίτησης και καλά έκανε και έφυγε από την αίθουσα, μόλις τα είπε αυτά. Καλώ όχι μόνο από τα πρακτικά αλλά να διαγραφούν από την σκέψη, την πρακτική και τον δημόσιο λόγο».

Ως προς τον νέο πτωχευτικό κώδικα, έκρινε πως «το νομοσχέδιο είναι χειρότερο και από τα προηγούμενα μνημόνια», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να το «περάσει στα μουλωχτά». Τόνισε δε ότι το σχέδιο νόμου δεν έτυχε της προσοχής που θα έπρεπε από τα Μέσα, αφού «όσοι δημοσιογράφοι θέλησαν να γράψουν άρθρα κόπηκαν από τις αρχισυνταξίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter