Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την 21χρονη Ελένη και των δυο κατηγορουμένων ζητά ο Κούγιας

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την 21χρονη Ελένη και των δυο κατηγορουμένων ζητά ο Κούγιας

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο για την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη όσο και για τους δυο νεαρούς που κατηγορούνται για το βιασμό και τη δολοφονία της στη Ρόδο. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας κατέθεσε στην Ανακρίτρια Ρόδου αίτημα για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του 19χρονου, του 21χρονου, του θύματος, αλλά και μελών του συγγενικού περιβάλλοντος των δραστών.

Ο Κ. Κούγιας θέλει να ερευνηθεί με ποια τρίτα πρόσωπα επικοινώνησαν οι δράστες, πριν παραλάβουν την Ελένη με το άσπρο φορτηγάκι, αλλά και μετά τα όσα συνέβησαν στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

Η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια έχει ως εξής:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση πολιτικής αγωγής της οικογένειας Τοπαλούδη στην υπόθεση της δολοφονίας της αειμνήστου, Ελένης Τοπαλούδη.

Σήμερα, το δικηγορικό μας γραφείο κατέθεσε ενώπιον της κας Ανακρίτριας Ρόδου αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των κατηγορουμένων και του θύματος, η οποία θα αφορά τις εισερχόμενες κι εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν, αλλά και τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους αυτοί επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της συλλήψεώς τους, αφετέρου του αριθμού σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη.

Σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι, κατόπιν των αναμφισβήτητων απαντήσεων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος, αλλά κυρίως πού ευρίσκοντο τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την αείμνηστη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Επίσης, σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους και πού ευρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αθήνα, 18/12/2018

Με ειλικρινή εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter