Άρση του όρου να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα ή αλλαγή ημερομηνίας ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Άρση του όρου να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα ή αλλαγή ημερομηνίας ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Να αρθεί ο περιοριστικός όρος που του επιβάλλει να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ζήτησε σήμερα (27/3) στη δίκη για τα στημένα το ποδόσφαιρο, ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι μεταξύ των 28 κατηγορουμένων στη δίκη και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να δίνει το παρών το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ο δικηγόρος του, ζήτησε από την έδρα στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης να αρθεί ο συγκεκριμένος όρος και μάλιστα κατέθεσε και εγγράφως το σχετικό αίτημα στο οποίο αναλύει τους λόγους που ζητάει την άρση του όρου. 

Όπως επισημαίνει, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά του, να μετατραπεί ο όρος για παρουσία στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο 15νθήμερο του μήνα και όχι το πρώτο πενθήμερο, επειδή ο πελάτης του έχει επιχειρηματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό μέσα τον Μάρτιο.

Δεκτό το αίτημα

Ο Εισαγγελέας έδρας Χ. Λακαφώσης, μετά το τέλος της συνεδρίασης, εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα Μαρινάκη υποστηρίζοντας ότι «ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τήρησε τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Υπάρχουν και άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του στη χώρα, εξάλλου εκπροσωπείται και νομικά». Και το δικαστήριο έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter