Άρτα: Ιερέας κατά πάντων μέσα στο δικαστήριο – Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αστυνομικούς

Άρτα: Ιερέας κατά πάντων μέσα στο δικαστήριο – Χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αστυνομικούς

Η Άρτα στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν στα δικαστήρια της πόλης. Πρωταγωνιστής ένας ιερέας που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί και να ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει γυναίκα του.

Κακός χαμός στην Άρτα, με τη δίκη να διακόπτεται και τον πρωταγωνιστή των επεισοδίων να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Ο ιερέας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την εν διαστάσει γυναίκα του, ενώ το ίδιο έκανε και σε βάρος αστυνομικών που προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως επιτέθηκε και σε συγγενείς της εν διαστάσει γυναίκα του, που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Η δίκη είχε να κάνει με την επιμέλεια των παιδιών που είχαν αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Σε νοσοκομείο στην Άρτα όπου- σύμφωνα με πληροφορίες- μεταφέρθηκε για ψυχιατρικές εξετάσεις νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ιερέας που προκάλεσε έντονο επεισόδιο στα δικαστήρια της πόλης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του, επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter