Άρτα: Κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα στο Παραλίμνιο Πάρκο (Video)

Άρτα: Κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα στο Παραλίμνιο Πάρκο (Video)

Αναστάτωση επικράτησε την Κυριακή στο Παραλίμνιο Πάρκο Άρτας καθώς κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα, με την στιγμή να έχει καταγραφεί μάλιστα και σε βίντεο.

Πρόκειται για την γέφυρα που φτιάχτηκε με σκοπό περιπατητές και επισκέπτες να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νησάκι που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Η κατάρρευση του γεφυριού στο Παραποτάμιο Πάρκο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους, ενώ ο Δήμος Αρταίων με ανάρτηση του είχε διευκρινίσει, ήδη αμέσως μετά την κατάρρευση (04.06) πως «το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες απο τις υπηρεσίες του Δήμου, λόγω φθοράς».

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στο Facebook, επισημάνθηκαν τα εξής από τον Δήμο Αρταίων: «Ενημερώνουμε τους πολίτες, πως το μικρό γεφυράκι του Παραποτάμιου Πάρκου, κατέπεσε σήμερα, λόγω φθοράς. Το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες απο τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως αποδεικνύεται και από αστυνομικά έγγραφα. Οι υπηρεσίες μας, είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης πριν την σημερινή εξέλιξη, η οποία προφανώς θα επαναξιολογηθεί».

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr με βάση μαρτυρίες κατοίκων που επισκέπτονται την περιοχή, το γεφύρι είχε μεν σταματήσει να χρησιμοποιείται εδώ και κάποιο διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σήμανση ή ενημερωτική πινακίδα που να απαγορεύει τη διέλευση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter