Βίντεο - "γροθιά" στην προπαγάνδα

Άρτα: «Χίλια κομμάτια» υπάλληλος της ΔΕΗ, εξυπηρετεί ταυτόχρονα σε δύο γκισέ (Video)

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά τα τελευταία χρόνια για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Υπερπροβάλλοντας μειοψηφικά περιστατικά, νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυνάμεις και ΜΜΕ δε χάνουν ευκαιρία να συκοφαντήσουν τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, με αποκορύφωμα την τρολιά από το «Βατράχι» για το «επίδομα σφραγίδας» που έσπευσαν να αναπαραγάγουν διάφορα ΜΜΕ, χύνοντας «χολή» για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Ένα βίντεο από υπάλληλο της ΔΕΗ στην Άρτα έρχεται να γκρεμίσει την προπαγάνδα, καθώς όπως φαίνεται μόνη της πασχίζει να εξυπηρετήσει δύο γκισέ, τρέχοντας από το ένα ταμείο στο άλλο.

Αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο του αγώνα που δίνουν χιλιάδες εργαζόμενοι σε φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου για να διατηρήσουν τους οργανισμούς τους στοιχειωδώς λειτουργικούς, μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχουν και «κακώς κείμενα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.