Αρθρογράφος στο Liberal και μετακλητός στον Πικραμμένο ο Ανδρέας Ζαμπούκας

Αρθρογράφος στο Liberal και μετακλητός στον Πικραμμένο ο Ανδρέας Ζαμπούκας

Την επιβράβευση για τα διθυραμβικά του άρθρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται ότι λαμβάνει ο αρθρογράφος του liberal.gr Ανδρέας Ζαμπούκας, ο οποίος όπως προκύπτει από το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στις 4/11/2019 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, διορίζεται συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ / Υ.Ο.Δ.Δ. 925/04.11.2019 «διορίζεται ο Ανδρέας Ζαμπούκας του Δημητρίου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Έτσι ο «φιλελεύθερος» αρθρογράφος που μέσα από το liberal.gr εκφράζει τις ακραίες θέσεις του, ανταμείβεται ως συνεργάτης με μισθό περί τα 1.500 ευρώ το μήνα.

Φυσικά, η εν λόγω επιλογή δε θα πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερη έκπληξη καθώς ο Ανδρέας Ζαμπούκας ανήκει στην κατηγορία δημοσιογράφων που έχουν φροντίσει με τα διθυραμβικά άρθρα τους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πλέκει μονίμως το εγκώμιο του νυν πρωθυπουργού.

Ήδη από το 2015, ο κ. Ζαμπούκας έγραφε για την «αγένεια ενός loser» στο protagon.gr, περιγράφοντας τον Αντώνη Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και «έφερε στην εξουσία την αριστερά και απαξίωσε την κεντροδεξιά».

Ανάμεσα στα άρθρα του τα οποία αποτελούν εξαιρετικό δείγμα μητσοτακισμού, ξεχωρίζει φυσικά το σχεδόν λογοτεχνικό «Ο Κυριάκος, ο Κουστουρίτσα και οι αγρότες της Καρδίτσας», το οποίο αποτελεί ύμνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν εκείνος αποφάσισε το καλοκαίρι του 2017 να πραγματοποιήσει βουκολική επίσκεψη στην ελληνική επαρχία.

«Κοντεύει μεσημέρι και το καραβάνι κινείται προς το χωριό Καρποχώρι Καρδίτσας, μέσα από επαρχιακούς δρόμους. Ένα περιπολικό μπροστά κι από πίσω μαύρα αυτοκίνητα. Το σκηνικό θυμίζει ταινία του Κουστουρίτσα σε καυτό βαλκανικό τοπίο», έγραφε στο liberal.gr και προσθέτοντας ότι «στην επόμενη στροφή, το κομβόι σταματάει απότομα και η εικόνα περνάει στο διπλανό χωράφι. Όλοι κινούνται με ταχύτητα. Ένας γερανός με κάμερα, ένα ιπτάμενο μικρόφωνο και από κάτω τρεις, τέσσερις τύποι να συνομιλούν με έναν μελισσοκόμο. Ένας από αυτούς είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!».

Στο αφιέρωμα μάλιστα ο Ανδρέας Ζαμπούκας, θα επισημάνει ότι «τουλάχιστον για το πρωινό του Σαββάτου, ο Κυριάκος έγινε ήρωας του Κουστουρίτσα. Μια νεανική αστική μορφή μέσα στα χωράφια με τις μέλισσες και μετά, κάτω από ένα δέντρο να συζητάει με αγρότες για τη ζωή τους».

Πλέον πρόσφατο πόνημα του αρθρογράφου, αποτελεί το ρατσιστικό μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» στα Διαβατά και η κριτική του στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη ο οποίος το χαρακτήρισε ως σαδισμό και κτηνωδία. Για τον κ. Ζαμπούκα φυσικά, το συγκεκριμένο ξενοφοβικό κάλεσμα οργανώνεται απλώς από «κάποιους», οι οποίοι δεν έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά, ενώ όπως ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό σε σχέση με τις κατακτήσεις του δυτικού πολιτισμού….

«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρουν όλοι οι νεόκοποι «υπερασπιστές» των απανταχού αδυνάτων ότι στον δυτικό κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη, ματώσαμε για να μπορούμε να κάνουμε μπάρμπεκιου όπου θέλουμε. Με όποιο κρέας θέλουμε. Με όποια παρέα θέλουμε. Και η μόνη δέσμευση που έχουμε είναι να προσέξουμε μην βάλουμε φωτιά στο δάσος η μην ενοχλήσουμε με την τσίκνα τον γείτονά μας. Δηλαδή για καθαρά περιβαλλοντικούς ή αισθητικούς λόγους. Όχι για θρησκευτικούς ή ιδεολογικούς.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΦΕΚ

Πηγή: koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter