Άρωμα Ινδίας στη Θεσσαλονίκη. Ειδικό αφιέρωμα στην 84η ΔΕΘ την Κυριακή στο Documento

Άρωμα Ινδίας στη Θεσσαλονίκη. Ειδικό αφιέρωμα στην 84η ΔΕΘ την Κυριακή στο Documento

Για το στίγμα της 84ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης και το μέλλον γράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης.

Τιμώμενη χώρα η Ινδία, η έβδομη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο σε έκταση και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό (1,3 δισ. κάτοικοι). Επισημαίνει παράλληλα τη σημαντική εκπροσώπηση του ελληνικού επιχειρείν, που για μια ακόμη χρονιά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργάνωση, θεωρώντας την ιδανικό εφαλτήριο προβολής αλλά και συνεργασιών.

H ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη ακολουθούν διαδρομές που οδηγούν στον ίδιο προορισμό: την ανάδειξη της πόλης σε παγκόσμιο κόμβο. Ο νέος δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας τονίζει ότι η ένταξη της Θεσσαλονίκης σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα περνάει και μέσα από την αξιοποίηση και την ενίσχυση της ΔΕΘ, μιας και είναι ένας θεσμός με ιδιαίτερη «ηθική κληρονομιά» αλλά και εγνωσμένη ισχυρή τεχνογνωσία σε έναν τομέα αιχμής

Ελλάς – Ινδία, οικονομική συμμαχία: Οι μεγάλες προοπτικές ενίσχυσης των οικονομικών σχέσεων με την ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη, από φαρμακευτική βιομηχανία και νέες τεχνολογίες μέχρι… Bollywood!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter