Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ποιος τον πιάνει...

Αρχηγική εμφάνιση Άδωνι στο συνέδριο της ΝΔ

Aρχηγική εμφάνιση με υποδείξεις και ευχές προς τον κ. Μητσοτάκη ως ισότιμος εταίρος πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Καταχειροκροτούμενος (στη διάρκεια της ομιλίας του) από τους συνέδρους και εμφανιζόμενος ως ...ο τροπαιοφόρος της παράταξης αφού υπερασπίστηκε την καραμανλική και ασφαλώς τη σαμαρική κυβερνητική θητεία, απευθύνθηκε στον κ. Μητσοτάκη αρχικά για να συγχαρεί για την επιτυχία του συνεδρίου.

Γρήγορα όμως πέρασε στις νουθεσίες: "Εχουν συμβεί δύο γεγονότα κύριε πρόεδρε τα οποία η ΝΔ δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστα" και "δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μονοπωλούν την κοινωνική ευαισθησία" υπέδειξε πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους οι οποίοι σημειωτέον τον επιδοκίμαζαν κάθε φορά που ο αντιπρόεδρος του κόμματος έκανε επιθέσεις στην κυβέρνηση.

κλείνοντας την ομιλία του ο Αδ. Γεωργιάδης έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα ως ισότιμος εταίρος ου στη ΝΔ, του ευχήθηκε: "Σας υποστηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε. Καλή επιτυχία"

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.