Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη – Οι κατηγορίες εναντίον του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη – Οι κατηγορίες εναντίον του

Δια πληρεξούσιων δικηγόρων δικάζεται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο.

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά από απαίτηση της 30χρονης ενώ ο γνωστός παρουσιαστής, σύμφωνα με το grtimes.gr, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

Την ίδια στιγμή, η συνήγορος της 30χρονης, ζήτησε με δήλωση της στα μέσα ενημέρωσης, να τηρηθεί η ανωνυμία της πελάτισσας της.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter