Αρχίζει το… Ματς στα κανάλια Novasports από την WIND VISION!

Αρχίζει το… Ματς στα κανάλια Novasports από την WIND VISION!

Αθλητικό υπερθέαμα και φέτος με πλούσια δράση και πληθώρα ζωντανών μεταδόσεων

 Εισιτήριο διαρκείας προσφέρει η WIND VISION στους λάτρεις του αθλητικού περιεχομένου και για τη φετινή σεζόν 2019-2020. Οι συνδρομητές του Full Pack έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις μέσα από τα 6 συνδρομητικά κανάλια Novasports, από τον αποκωδικοποιητή ή μία φορητή συσκευή (smartphone / tablet) της επιλογής τους.

Υψηλό ποδοσφαιρικό θέαμα ζωντανά και αποκλειστικά, από το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που ξεκινάει αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου, με νέο τρόπο διεξαγωγής, διπλάσια ντέρμπι και ανάδειξη πρωταθλητή από τα play offs! Η καρδιά της ομάδας των συνδρομητών θα χτυπάει στα κανάλια Novasports από την WIND VISION με το Τριφύλλι να επιστρέφει αποκλειστικά για τους εντός έδρας αγώνες, με τον Δικέφαλο παρόντα, το Θρύλο στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει στην κορυφή, τον ιστορικό Σύλλογο Πανιωνίου, τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΛ και την ΠΑΕ Βόλου, να παίζουν μπάλα προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις.

Το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα συνεχίζεται με το Ιταλικό, Γαλλικό και Ολλανδικό πρωτάθλημα, την Championship Αγγλίας, το Γερμανικό Κύπελλο, το Κύπελλο Γαλλίας, το League Cup Αγγλίας και Γαλλίας, το Σουηδικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τουρκίας.

Πλούσια δράση αναμένεται και στα παρκέ με τα κανάλια Novasports από την WIND VISION να παρέχουν αποκλειστικά την κορυφαία διοργάνωση Euroleague και την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ευρώπης έως και το 2023. Στα Ευρωπαϊκά σαλόνια αναμένονται μεγάλες συγκινήσεις με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αναμετρούνται στην Euroleague.

To αθλητικό περιεχόμενο στη WIND VISION δε σταματά όμως εδώ. Οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους, επιπλέον από τα 6 κανάλια Novasports, περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο μέσα από αμέτρητες αθλητικές εφαρμογές στο Play Store της Google, με πρόσβαση σε πασίγνωστες διοργανώσεις όπως NFL, ATP Tennis TV, Moto GP, NHL, UFC κ.α. για να ικανοποιηθούν όλα τα αθλητικά γούστα.

Το αθλητικό σόου ξεκινάει και οι
ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες
online αλλά και σε όλα τα καταστήματα WIND

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter