Αρχίζουν οι ακροάσεις για Τραμπ – Οριακά υπέρ της παραπομπής οι πολίτες των ΗΠΑ

Αρχίζουν οι ακροάσεις για Τραμπ – Οριακά υπέρ της παραπομπής οι πολίτες των ΗΠΑ

Εντός του μήνα θα αρχίσουν οι δημόσιες ακροάσεις για την έρευνα περί παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή της στο Bloomberg, η Νάνσι Πελόζι εξέφρασε την πίστη της για την έναρξη των δημοσίων ακροάσεων εντός Νοεμβρίου, όσον αφορά την υπόθεση Τραμπ. Παράλληλα, σημείωσε πως: «οποιαδήποτε κατηγορία αποδοθεί στον Τραμπ θα πρέπει να είναι «ακλόνητη».

Διχασμένοι οι πολίτες των ΗΠΑ

Η ιστοσελίδα «Five Thirty Eight» έβγαλε στη δημοσιότητα δεδομένα τα οποία προκύπτουν από τον μέσο όρο των μετρήσεων από τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει σχετικά με το εάν οι ψηφοφόροι στηρίζουν ή όχι το ενδεχόμενο παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ.

Βάσει του μέσου όρου που εξήχθη από όσες δημοσκοπήσεις συγκεντρώθηκαν, το 48% των ψηφοφόρων είναι υπέρ του ενδεχομένου παραπομπής, ενώ το 44% τάσσεται κατά. Οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών τάσσονται συντριπτικά υπέρ της παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το ακριβώς αντίθετο παρατηρείται στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter