Αρχίζουν οι ακροάσεις για Τραμπ – Οριακά υπέρ της παραπομπής οι πολίτες των ΗΠΑ

Εντός του μήνα θα αρχίσουν οι δημόσιες ακροάσεις για την έρευνα περί παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή της στο Bloomberg, η Νάνσι Πελόζι εξέφρασε την πίστη της για την έναρξη των δημοσίων ακροάσεων εντός Νοεμβρίου, όσον αφορά την υπόθεση Τραμπ. Παράλληλα, σημείωσε πως: «οποιαδήποτε κατηγορία αποδοθεί στον Τραμπ θα πρέπει να είναι «ακλόνητη».

Διχασμένοι οι πολίτες των ΗΠΑ

Η ιστοσελίδα «Five Thirty Eight» έβγαλε στη δημοσιότητα δεδομένα τα οποία προκύπτουν από τον μέσο όρο των μετρήσεων από τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει σχετικά με το εάν οι ψηφοφόροι στηρίζουν ή όχι το ενδεχόμενο παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ.

Βάσει του μέσου όρου που εξήχθη από όσες δημοσκοπήσεις συγκεντρώθηκαν, το 48% των ψηφοφόρων είναι υπέρ του ενδεχομένου παραπομπής, ενώ το 44% τάσσεται κατά. Οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών τάσσονται συντριπτικά υπέρ της παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το ακριβώς αντίθετο παρατηρείται στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων

Ετικέτες