“As”: «Μαρσέλο, ο νέος Θεός του Ολύμπου»

“As”: «Μαρσέλο, ο νέος Θεός του Ολύμπου»

Η χθεσινή παρουσίαση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό είχε -όπως ήταν φυσικό – τη τιμητική της στα μαδριλένικα ΜΜΕ που έκαναν ειδική αναφορά στη φαντασμαγορική παρουσίαση του πρώην αρχηγού της Ρεάλ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως “νέο Θεό του Ολύμπου”.

Η Marca” σχολίασε: “Πάνω από 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν θερμά τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος συνοδευόταν από το γιο του και τη σύζυγό του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο 12”.

Από την πλευρά της η “As” έγραψε: “Μαρσέλο, ο νέος Θεός του Ολύμπου” και πρόσθεσε στο συγκεκριμένο άρθρο:
“Οι πύλες του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης άνοιξαν δύο ώρες νωρίτερα από το αναμενόμενο, προκειμένου χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού να καλωσορίσουν το νέο τους αστέρι.

O Μαρσέλο, ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, έλαβε την Δευτέρα τη ζεστασιά και την υποστήριξη των νέων οπαδών του σε μια παρουσίαση αντάξια του θρύλου που είναι: ενώπιον σχεδόν 10.000 Ελλήνων που φώναξαν το όνομά του. Μαρσέλο, Μαρσέλο!

Στα 97 χρόνια ιστορίας της, οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ελλάδας δεν είχαν την ευκαιρία να εμψυχώσουν έναν παίκτη με τέτοιο ρεκόρ, καριέρα ή προσοχή στα ΜΜΕ. Ούτε ο Ριβάλντο δεν δημιούργησε τόσες προσδοκίες στην παρουσίασή του το 2004, την οποία παρακολούθησαν 3.000 άτομα”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter