Α.Σ. ΠΑΟΚ: Στημένη η Επιτροπή – Έβγαλε απόφαση με σκονάκι για να ρίξει τον ΠΑΟΚ

Α.Σ. ΠΑΟΚ: Στημένη η Επιτροπή – Έβγαλε απόφαση με σκονάκι για να ρίξει τον ΠΑΟΚ

«Το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται στο γήπεδο». Αυτή ήταν η κοινή θέση όλων των βουλευτών της Θεσσαλονίκης που έλαβαν μέρος στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ για να ενημερώσει το πολιτικό προσωπικό της πόλης για την επιχειρούμενη μεθόδευση κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, επέκρινε τη στάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σημειώνοντας ότι «έβγαλε μια απόφαση σαν σκονάκι, ήρθε το σκονάκι και αποφάσισε η επιτροπή να ρίξει τον ΠΑΟΚ». Τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ λύνει τα προβλήματά του μόνος του και δεν ζητάει χάρες, εκφράζοντας την ελπίδα ότι κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει.

Η δήλωση του Θ. Κατσαρή στους δημοσιογράφους:

«Ευχαριστούμε τους βουλευτές που ήρθανε. Δεν ζητήσαμε καμία χάρη για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τα προβλήματά του τα λύνει μόνος του. Ζητήσαμε απλώς ισονομία. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε ούτως ώστε το ποδόσφαιρο να ξεφύγει από τα προβλήματα που έχει εδώ και δεκαετίες και να προχωρήσει με έντιμο τρόπο. Όλοι δεχτήκανε τη θέση αυτή που έχουμε και συμφωνήσανε ότι δεν υπήρξε καμία νόμιμη επιτροπή που να βγάλει μία απόφαση. Υπήρξε μια στημένη επιτροπή και έβγαλε μία απόφαση σαν σκονάκι. Ήρθε το σκονάκι και αποφάσισε η επιτροπή να ρίξει τον ΠΑΟΚ. Όλοι αυτοί που είναι στην επιτροπή μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος έφερε το στημένο χαρτάκι. Δεν υπάρχει για εμάς κανένας άλλος δρόμος εκτός από το να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να δικαιωθούμε και κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει».

Ερωτηθείς για την απουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κατσαρής απάντησε ότι του μετέφεραν πως με την απόφαση που πήρε ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να συνεχίσουν τη συζήτηση και πως θεωρούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την UEFA και τη FIFA.

«Η συνάντηση ήταν χρήσιμη, υπήρχε μια αμφίδρομη ενημέρωση. Καλό θα ήταν να ήταν και οι βουλευτές της ΝΔ εδώ. Θα πρέπει να επικρατήσει το δίκαιο. Ο μη διορισμός μελών της ΕΕΑ με τον σύννομο τρόπο δημιουργεί πάρα πολλά ερωτηματικά», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Ζητάμε την δημοσιοποίηση των στοιχείων βάση των οποίων βγήκε αυτή η συγκεκριμένη απόφαση γνωμοδότηση μιας διορισμένης δότης επιτροπής από τον υφυπουργό. Διατυπώσαμε ακόμα την πρόταση μας επιτέλους οι ΠΑΕ να υπαχθούν στο υπουργείο Ανάπτυξης και όχι στο Αθλητισμού κάτι για το όποιο δεν μιλά κανένα κόμμα πλην του ΚΚΕ. Σε κάθε περίπτωση συμμεριζόμαστε και την αγωνία και την αγάπη του λαϊκού κόσμου του ΠΑΟΚ. Στεκόμαστε δίπλα στη προσπάθεια του που είναι και δική μας προσπάθεια τα πρωταθλήματα να μην κρίνονται στα δικαστήρια αλλά στα γήπεδα», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής.

«Είναι φανερό τι θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι του Μαρινάκη και το λέω χωρίς καμία επιφύλαξη. Η σύνθεση δεν είναι προβληματική, είναι ύποπτη. Ο μόνος στόχος που έχει ο Ολυμπιακός και η κυβέρνηση είναι να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, να πάρουν το πρωτάθλημα. Έχουν βρει τον τρόπο, το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Έχουμε ζητήσει από τον ερασιτέχνη να μας ενημερώσει ποιο είναι το πόρισμα και επίσης ζητάμε από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει τεράστια ευθύνη, να μας δώσουν το πόρισμα και το σκεπτικό αυτής της εισήγησης, η οποία δεν έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και έξι μέρες», ανέφερε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε από την πλευρά του:

«Θεωρώ εξαιρετικά σημαντική την πρωτοβουλία του συλλόγου του ΠΑΟΚ για ένα θέμα που αφορά την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφορά την πόλη μας, αφορά και όλη την Ελλάδα.

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη διαδικασία και ο δήμος Θεσσαλονίκης κι εγώ προσωπικά είμαστε κοντά στις εξελίξεις, γιατί θεωρώ υγεία για την πόλη να υπάρχουν ομάδες που πρωταγωνιστούν, όπως επίσης θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει η κοινωνική γαλήνη για να λυθούν τα πράγματα που πρέπει γίνουν για την πόλη μας».

Οι παρόντες

Στην πρόσκληση του ΠΑΟΚ, παρόντες ήταν: Ιωάννης Αμανατίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Γιαννούλης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνος Ζουράρης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Φάμελλος (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης), Θεοδώρα Αυγέρη (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης), Αικατερίνη Νοτοπούλου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης διά αντιπροσώπου), Χαράλαμπος Καστανίδης (Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Α’ Θεσσαλονίκης), Δελής Ιωάννης (Βουλευτής Κ.Κ.Ε., Α’ Θεσσαλονίκης), Απόστολος Αβδελάς (Βουλευτής Ελληνικής Λύσης, Α’ Θεσσαλονίκης), Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης – Εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Ζέρβας (Δήμαρχός Θεσσαλονίκης).

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ κ. Κυριάκος Κυριάκος, ο τέως βουλευτής κ. Γιώργος Λαζαρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πολιτευτής κ. Γιώργος Πανάκας, καθώς και το μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Μάκης Γαλανόπουλος.

Η σημερινή εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ για την αποκατάσταση της ισονομίας και της ισοπολιτείας στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα.

Τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν στο πάνελ: ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης και το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Άκης Μπεκιάρης.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter