ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για μόλις 404 θέσεις δικαστικών υπαλλήλων «έριξε» τη σελίδα

Περισσότερο από βέβαιο θεωρείται ότι θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις 404 προσλήψεις στα δικαστήρια όλης της χώρας, μέσω ΑΣΕΠ, που έληγε σήμερα Δευτέρα, καθώς, για άλλη μία φορά, το αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις «τίναξε στον αέρα» την ιστοσελίδα του.

Η αγωνία των ενδιαφερόμενων που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση έχει χτυπήσει «ταβάνι», αφού το σύστημα έχει βγει εκτός λειτουργίας, ενώ πολλά ήταν τα προβλήματα και το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε πως θα δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τις προσλήψεις στα δικαστήρια, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν. Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι είναι σίγουρο πως θα δοθεί παράταση, αλλά δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει για το πόσες ημέρες θα είναι η διάρκεια αυτής. «Να μην ανησυχεί κανείς, δεν υπάρχει πρόβλημα», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.), οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr. 

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100): Τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 Τις αργίες, κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00 ή μέσω email στο helpdesk@asep.gr Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (www.asep.gr – Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 1Κ/2017 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.