Ασφυκτικός θάνατος εντός 5 λεπτών για την 8χρονη στο Κερατσίνι

Ασφυκτικός θάνατος εντός 5 λεπτών για την 8χρονη στο Κερατσίνι

Η ιατροδικαστική έκθεση φέρνει στο φως στοιχεία αναφορικά με τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι, αναφέροντας ότι βρήκε μαρτυρικό θάνατο στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου από ασφυξία η μικρή Όλγα, στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, αναλύει όλα τα δεδομένα για τον θάνατο του παιδιού, ενώ φαίνεται ότι ένας υπάλληλος του εν λόγω εργοστασίου κλείνει την πόρτα βάρους ενός τόνου, περίπου στις 17.30 το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου με αποτέλεσμα το μικρό κορίτσι να εγκλωβιστεί. Μέχρι ωστόσο ο υπάλληλος να διαπιστώσει πως η 8χρονη βρισκόταν μεταξύ συρόμενης πόρτας και παραστάδας μεσολάβησαν 20 λεπτά, ενώ αντί να την ανοίξει ειδοποίησε τον προϊστάμενο της παραγωγής του εργοστασίου ο οποίος ειδοποίησε τον υπεύθυνο βάρδιας.

Όπως προκύπτει, οι τρεις άνδρες μετέβησαν στο σημείο, άνοιξαν την πόρτα με αποτέλεσμα το 8χρονο κορίτσι, που είχε εγκλωβιστεί σε όρθια θέση, να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ τότε ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας το κοριτσάκι μπορεί και να ζούσε αν υπάλληλοι και υπεύθυνοι του εργοστασίου στο Κερατσίνι είχαν κινηθεί άμεσα όταν διαπίστωσαν πως είχε εγκλωβιστεί μεταξύ της μεταλλικής συρόμενης πόρτας.

Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης τόνισε:

«Zητάμε πλέον την κακουργηματική δίωξη και τη θεωρούμε απαραίτητη γιατί αν δεν γίνει κακουργηματική πράξη δεν θα γίνει και άρση του απορρήτου».

Επίσης κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή που βρέθηκαν έξω από το εργαστάσιο με την οικογένεια να ζητά την άρση του βιντεοληπτικού υλικού από άλλες κάμερες εντός και εκτός του εργοστασίου.

Η ιατροδικαστική έκθεση δίνει κάποιες απαντήσεις αναφορικά με τον χρόνο του θανάτου καθώς θα μπορούσε μετά τον εγκλωβισμό του κοριτσιού να υπάρξει ιατρική αντίδραση, ακόμα και να σωθεί η ζωή της.

Η έκθεση σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει πως «ο θάνατος επήλθε συνεπεία συμφόρησης πνευμόνων και πνευμονικού οιδήματος, εντός 5 λεπτών και πως «δεν βρέθηκαν συντριπτικά κατάγματα» στο σώμα του παιδιού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter