Ασίστ στον Μητσοτάκη η επίκαιρη ερώτηση του «πολυμήχανου» Οδυσσέα

Ασίστ στον Μητσοτάκη η επίκαιρη ερώτηση του «πολυμήχανου» Οδυσσέα

Στα… σχοινιά βάζει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την Επίκαιρη Ερώτηση που θα απαντηθεί αύριο στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μία ημέρα μετά τη ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση στον πρωθυπουργό με τίτλο: «Ο παραλογισμός στο ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων περιφέρειας Πελοποννήσου πρέπει να λυθεί».

Στην Επίκαιρη Ερώτηση, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι η πρόταση για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις απορρίφθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, γεγονός που καθιστά το έργο και πάλι μετέωρο.

Η ζέση επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ θα ήταν απολύτως λογική εάν μία ημέρα πριν καταθέσει την Επίκαιρη Ερώτηση (25/10) δεν είχε ψηφιστεί το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, στο οποίο συμπεριλήφθηκε τροπολογία που επιλύει το ζήτημα. Το πιο παράδοξο δε ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψήφισε την εν λόγω τροπολογία!

Στην καλύτερη περίπτωση, ο «πολυμήχανος» Οδυσσέας του ΚΙΝΑΛ δεν αγνοεί μόνο το νομοθετικό έργο της Βουλής αλλά και τι ψηφίζει το ίδιο του το κόμμα. Γιατί υπάρχει και μία ακόμα εκδοχή που δεν φαντάζει και τόσο αθώα. Να κατέθεσε τη συγκεκριμένη Επίκαιρη Ερώτηση προσθέτοντας και το δικό του λιθαράκι στον απροκάλυπτο πολιτικό εναγκαλισμό ΝΔ – ΚΙΝΑΛ.

Από την άλλη, γιατί ο πολυάσχολος Κυριάκος Μητσοτάκης -που δεν… πρόλαβε να παρευρεθεί στη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου το οποίο αφορά και τον πυρήνα της δικής του ρητορικής και πολιτικής- επιλέγει να σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο του για να απαντήσει για ένα ήδη διευθετημένο ζήτημα, είναι ένα ερώτημα που μόνο πονηρούς πολιτικούς συνειρμούς προκαλεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter