Aσκούνται διώξεις σε δύο ηθοποιούς για βιασμούς και απόπειρες βιασμών

Aσκούνται διώξεις σε δύο ηθοποιούς για βιασμούς και απόπειρες βιασμών

Θέμα ημερών είναι η άσκηση ποινικών διώξεων σε δύο πασίγνωστους ηθοποιούς (Θ.Κ. και Π.Φ.) αναφορικά με τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού αλλά και του βιασμού. Ήδη εδώ και μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα καθώς σε βάρος των δύο ηθοποιών υπάρχουν μία σειρά από καταγγελίες. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις.

Για τον έναν εξ αυτών, τον Π.Φ. οι εισαγγελικές έρευνες αφορούν σε τρία περιστατικά. Ένα τετελεσμένο βιασμό το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού. Η μία από αυτές φέρεται να έγινε το 2010 σε βάρος νεαρής ηθοποιού μέσα στα καμαρίνια του θεάτρου. Πρόκειται για την καταγγελία που έχει φτάσει στο ΣΕΗ και είχε αποκαλυψει το documentonews.gr, με ανατριχιαστικές περιγραφές από τη νεαρή ηθοποιό για όσα βίωσε.

Η δεύτερη απόπειρα βιασμού είναι πασίγνωστης ηθοποιού και είχε γίνει το 2014, όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr. H νεαρή ηθοποιός είχε περιγράψει αναλυτικά τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Να σημειωθεί ότι δύο από τις τρεις ηθοποιούς έχουν ήδη καταθέσει τόσο στο ΣΕΗ όσο και στις εισαγγελικές αρχές για τα όσα φέρονται να βίωσαν. Για τον δεύτερο ηθοποιό Θ.Κ. οι καταγγελίες αφορούν επίσης σε τετελεσμένο βιασμό ο οποίος φέρεται να έγινε το 2020. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter