«Ασπίδα» Μητσοτάκη για την πολιτική μπίζνα με τις μάσκες ο πλασιέ Άδωνης Γεωργιάδης! (Video)

«Ασπίδα» Μητσοτάκη για την πολιτική μπίζνα με τις μάσκες ο πλασιέ Άδωνης Γεωργιάδης! (Video)

Πίσω από τον Άδωνη Γεωργιάδη, κατ’ επάγγελμα πλασιέ νανογιλέκων και αποτυχημένου υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων, επιχειρεί να κρυφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την αποκάλυψη της απάτης για την επιχείρηση με το εργοστάσιο των μασκών του φίλου της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέα Νταβέλη.

Αδύναμη η κυβέρνηση να διαχειριστεί οποιαδήποτε κριτική, εξάλλου δεν είναι τυχαίος ο πακτωλός χρημάτων προς τα ΜΜΕ που την λιβανίζουν καθημερινά, αρνείται να απαντήσει επί τις ουσίας για την μπίζνα με τις μάσκες που θα γεμίσει ταμεία, αρνούμενη παράλληλα οποιαδήποτε δωρεάν χορήγησή τους ή διατίμηση.

Σήμερα η πρωθυπουργική ασπίδα που ονομάζεται Άδωνης Γεωργιάδης, μετά από τηλεοπτικός πλασιέ, επιχείρησε από τα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής να γίνει πλασιέ της μάσκας, προχωρώντας σε αγιογραφία του επιχειρηματία, και ταυτόχρονα επιχείρησε να δαιμονοποιήσει πιτσιρικάδες που έριξαν μερικά φέιγ βολάν στη Λάρισα, μπροστά από την επιχείρηση και το σπίτι του πρωθυπουργικού φίλου!

Έφτασε μάλιστα στο σημείο – σε μια θεατρική παράσταση δελφινάριου – εντός της Βουλής, να ζητήσει συγγνώμη από τον «πατριώτη» επιχειρηματία, να μιλήσει για επίθεση με τρικάκια που απείλησαν τον επιχειρηματία και την οικογένειά του και να επιτεθεί χυδαία κατά της ελεύθερης δημοσιογραφίας που προφανώς δεν «συνεργάζεται» με το… Μέγαρο Μαξίμου!

Ο υπουργός-πλασιέ αντί να απαντήσει γιατί έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη για την κατασκευή μασκών που μέχρι πρότινος ήταν μη αναγκαίες για το σύνολο του πληθυσμού, γίνεται τώρα διαφημιστής επιχειρηματία και μάλιστα τον παρουσιάζουν ως απειλούμενο από επιθέσεις… με τρικάκια!

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης βρίζει, αγιογραφεί τον Νταβέλη αλλά… «οι μάσκες πέφτουν»

Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να αποφύγουν στις αμίλεικτες ερωτήσεις που τέθηκαν από τον ελεύθερο Τύπο για την πρωθυπουργική μπίζνα προσπαθώντας παράλληλα να θυματοποιήσουν τον επιχειρηματία, δίνοντας «γραμμή» στα φιλικά τους και απλόχερα χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ και -εννοείται- αποφεύγοντας την ουσία.

Η χυδαιότητα του υπουργού της μη-ανάπτυξης και των μη-επενδύσεων φτάνει στο σημείο να αποκαλεί «σκουπίδια» ονομαστικά το Documento και τους δημοσιογράφους του, αλλά και προσωπικά τον Κώστα Βαξεβάνη.

Μια τραγική στιγμή για την ίδια την κυβέρνηση που δεν αντιλαμβάνεται πως όσοι θέλουν να κάνουν αποκαλυπτική δημοσιογραφία θα συνεχίσουν να την κάνουν.

Απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αν επιθυμεί να γελοιοποιείται ο ίδιος και οι ίδιοι οι υπουργοί του.

Ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν για την «πρωθυπουργική μπίζνα»… και δεν συγκαλύπτονται από θεατρινισμούς τρίτης κατηγορίας! 

Στο βίντεο που ακολουθεί η τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη. Η επίθεση στο Documento και στην ελεύθερη δημοσιογραφία στο 9’45”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter