«Άσπρη μέρα» στην Αττική: Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Προβλήματα στις συγκοινωνίες (Photos)

«Άσπρη μέρα» στην Αττική: Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Προβλήματα στις συγκοινωνίες  (Photos)

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα μας και η επέλαση του «Τηλέμαχου» έφερε τα χιόνια σε πολλές περιοχές της Αττικής κυρίως στα βόρεια προάστια.

Ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, το «έστρωσε» με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. 

Σύμφωνα με την τροχαία οι οδηγοί πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, αφού οι δρόμοι γλιστράνε υπερβολικά.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, καθώς και στην έξοδο της λεωφόρου Κατεχάκη προς Καισαριανή, που επίσης είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα διακοπή της κυκλοφορίας έχουμε:

– στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα

– η λεωφόρος Πάρνηθος 

– ο Περιφερικός Νέας Μάκρης

– η λεωφόρος Διονύσου

– η λεωφόρος Χασιάς προς Δερβενοχώρια 

Προβλήματα στις συγκοινωνίες

Ακινητοποιημένος είναι ένας συρμός του προαστιακού σιδηροδρόμου στη ζώνη Πεντέλη, επί περίπου μια ώρα, λόγω διακοπής ρεύματος. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπάρχει προσωρινή διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Ειρήνη- Κηφισιά της Γραμμής 1 του μετρό (ηλεκτρικός). Η κίνηση πλέον διεξάγεται κανονικά. Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκ. Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού.

Μεταβολές-τροποποιήσεις υπάρχουν σε αρκετές διαδρομές δρομολογίων σε λεωφορεία λόγω της χιονόπτωσης, ενώ με κάποιες μικρές καθυστερήσεις διεξάγονται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δικτυο της χώρας.


















Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter