Ασπρόπυργος: Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων κατά του γυμναστή μετά τις καταγγελίες

Ασπρόπυργος: Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων κατά του γυμναστή μετά τις καταγγελίες

Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του καθηγητή Φυσικής Αγωγής στον Ασπροπύργου που συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες γονέων για παρενόχληση μαθητών Δημοτικού σχολείου. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελίες – σοκ στον Ασπρόπυργο για παρενόχληση μαθητών από γυμναστή (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής έχει προσκομίσει και ένα χαρτί στο οποίο εμφανίζεται να έχει αναπηρία και ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται.

Ο γυμναστής συνελήφθη τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή. Οι αναφορές για ορισμένες φράσεις του και η λήψη μαρτυρικών καταθέσεων οδήγησαν στη σύλληψη του, με την υπόθεση να είναι στο στάδιο της διερεύνησης από τη δικαιοσύνη και την αστυνομία.

Ένας εκ των γονέων που προχώρησαν στη σοβαρή αυτή καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ότι «έγινε συγκέντρωση από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Εγώ είχα παράπονα από την κόρη μου, ότι ο δάσκαλος γαργαλούσε το παιδί μου. Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα ότι υπήρχαν στα παιδιά τους γαργαλητά και κάποια άλλα πράγματα.

«Πήγαμε στο σχολείο χτες το πρωί, το ψάξαμε. Ο κύριος μας αρνήθηκε βέβαια, αλλά μετά από ό,τι γνωρίζω το είχε παραδεχθεί», συμπλήρωσε.

Διευκρίνισε επίσης ότι «δεν το γνωρίζουμε ακόμη εάν υπάρχει θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης», αναφέροντας επίσης ότι ο καθηγητής φέρεται να «κλείδωνε στην τάξη ημέρα με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, λέγοντας ότι τα έβαζε τιμωρία».

«Έχουμε επικοινωνήσει με τον διευθυντή. Δεν γνώριζε το περιστατικό. Είχε δει κάποια περίεργα πράγματα, ότι ήταν λίγο περίεργος άνθρωπος. Είχε κάνει συστάσεις, αλλά εκείνος συνέχιζε τα ίδια. Όλα τα έχουμε καταγγείλει, ο κύριος βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter