Ασπρόπυργος: Το χρονικό της καταδίωξης που κατέληξε σε τραγωδία – Εικόνες από το σημείο

Ασπρόπυργος: Το χρονικό της καταδίωξης που κατέληξε σε τραγωδία – Εικόνες από το σημείο
Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ

Μία κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από τη Νίκαια τα ξημερώματα οδήγησε σε καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στην οποία σκοτώθηκε ένας 29χρονος αστυνομικός.

Η κλήση έγινε στις 03:30 τα ξημερώματα, με περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΔΙ.ΑΣ. να καταδιώκουν τα δύο αυτοκίνητα των υπόπτων, στα οποία επέβαιναν 4 άτομα.

Στο ύψος του Ασπρόπυργου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό. Τότε, το περιπολικό που βρισκόταν πίσω φρέναρε απότομα με τον οδηγό της μοτοσικλέτας που ακολουθούσε να μην προλαβαίνει να πράξει το ίδιο, προσκρούοντας πάνω στο όχημα.

Οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα διακομίστηκαν αρχικά στο «Θριάσιο», με τον έναν εξ αυτών, ηλικίας 29 ετών, να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το temponews24, ο 29χρονος είχε καταγωγή από την Πάτρα.

Ο δεύτερος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος φέροντας χτυπήματα στη λεκάνη και τα πλευρά.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο όπου η μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ. συγκρούστηκε με το περιπολικό. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, φαίνεται η διαλυμένη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 29χρονος.

Ασπρόπυργος: Φωτογραφίες από το σημείο που σκοτώθηκε ο 29χρονος αστυνομικός κατά τη διάρκεια καταδίωξης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter