Assassin’s Creed Chronicles: Διαθέσιμη δωρεάν η τριλογία από την Ubisoft

Assassin’s Creed Chronicles: Διαθέσιμη δωρεάν η τριλογία από την Ubisoft

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 35ης επετείου της, η Ubisoft αποφάσισε να δώσει σε όλους τους gamers να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και φυσικά να κρατήσουν για πάντα τη συλλογή Assassin’s Creed Chronicles, η οποία περιλαμβάνει τρεις spin-off τίτλους στημένους σε Κίνα, Ινδία και Ρωσία.

Η ιστορία της Κίνας να λαμβάνει χώρα στο έτος 1546 για να μας ζήσουμε τις περιπέτειες του Shao Jun, έναν assassin που εκπαιδεύτηκε από τον Ezio Auditore, η ιστορία της Ινδίας μας μεταφέρει στο έτος 1841 για να γνωρίσουμε τον Arbaaz Mir, ενώ στην ιστορία της Ρωσίας φτάνουμε στο έτος 1918 με πρωταγωνιστή τον Nikolai Orelov.

Η ανάπτυξη των τριών τίτλων έγινε από την Climax Studios και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά από πλευράς hardware, καθώς τρέχουν σε υπολογιστές με Windows 7, Intel Core 2 Duo και 2GB μνήμη RAM. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν από το παρακάτω link, αρκεί να προχωρήσετε στην ενέργεια έως και τις 12 Νοεμβρίου 2021. Πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλα δωράκια από την Ubisoft μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: www.techgear.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter