«Assassin’s Creed»: Από …video game στην οθόνη της Nova!

«Assassin’s Creed»: Από …video game στην οθόνη της Nova!

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Assassin’s Creed», αποτελεί την πολυσυζητημένη μεταφορά του ομώνυμου video game σε ταινία και κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Η ταινία «Assassin’s Creed» ξεκινάει με τον Άλαν Ρίκιν και την κόρη του Σοφία, μέλη της οργάνωσης Templar, να βρίσκονται στην αναζήτηση του «Μήλου της Εδέμ» που περιέχει τον σπόρο της ελεύθερης θέλησης του ανθρώπου. Στην Ισπανία του 15ου αιώνα, τα μέλη της ομάδας Assassins ήταν υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οργισμένοι εχθροί των Templars. Για να πετύχουν, ο Άλαν και η κόρη του Σοφία, το σκοπό τους φυλακίζουν απογόνους των μελών της ομάδας Assassins και μέσω του της επαναστατικής τεχνολογίας Animus, οι φυλακισμένοι μπορούν να δουν το παρελθόν των προγόνων τους και να ανακαλύψουν το μέρος που βρίσκεται κρυμμένο το «Μήλο της Εδέμ». Ένας από αυτούς είναι ο Κάλουμ Λιντς, που θα «βιώσει» τις περιπέτειες του προγόνου του Αγκιλάρ, ενός εκπαιδευμένου δολοφόνου, στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο παρόν.

Σκηνοθετημένη από τον Τζάστιν Κερζέλ, η ταινία «Assassin’s Creed» έρχεται αποκλειστικά στη Nova, με το πρωταγωνιστικό κάστ να πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέρεμι Αϊρονς και Μπρένταν Γκλίσον.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter