Ασταμάτητος ο Giannis, πέντε στα πέντε Μπακς – Εύσημα και από τον Ομπάμα (video)

Ασταμάτητος ο Giannis, πέντε στα πέντε Μπακς  – Εύσημα και  από τον Ομπάμα (video)

Ποιός θα σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Το ερώτημα αυτό αρχίζει και αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, δεδομένου ότι ο Ελληνας άσος, είναι πιo ώριμος από ποτέ και αποτελεί τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς στην έναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Οι Μπακς πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες από την αρχή της διοργάνωσης, με «θύμα» αυτήν την φορά τους Τίμπεργουλβς και μάλιστα μέσα στην Μινεσότα. Ο Giannis ήταν και πάλι ο κορυφαίος για την ομάδα του, που επικράτησε εντυπωσιακά με 125-95, καθώς σε 23 λεπτά συμμετοχής σημείωσε ακόμη ένα double-double με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Πρώτοι σκόρερ των φιλοξενούμενων με …έναν πόντο παραπάνω από τον Αντετοκούνμπο, αναδείχθηκαν οι Ιλιασόβα και Μίντλεντον, ενώ από την ομάδα της Μινεσότα, ξεχώρισε ο Ρόουζ με 14 πόντους.

Στο Γιάννη αναφέρθηκε και ο πρώην  πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που βρέθηκε στο Μιλγουόκι για την  προεκλογική εκστρατεία για τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου. Δείτε το απόσπασμα:

_x000D_

Εξίσου εντυπωσιακοί με τους Μπακς και οι Τορόντο Ράπτορς, καθώς για πρώτη φορά στην Ιστορία τους «μπήκαν» στον πρωτάθλημα με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του Καναδά, επικράτησε 116-107 των Ντάλας Μάβερικς, με κορυφαίο τον Κάουι Λέοναρντ που σημείωσε 21 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κάιλερ Λόουρι με 20 πόντους και 12 ασίστ.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σάρλοτ-Σικάγο 135-106

Νέα Υόρκη-Γκόλντεν Στέιτ 100-128

Τορόντο-Ντάλας 116-107

Μινεσότα-Μιλγουόκι 95-125

Νέα Ορλεάνη-Μπρούκλιν 117-115

Χιούστον-ΛΑ Κλίπερς 113-133

Σακραμέντο-Ουάσινγκτον 116-112

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter