Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα

Πτώση θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες προβλέπεται ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα, αρχικά στα δυτικά και βόρεια τμήματα και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά βαθμιαία θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία -σε πτώση- θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Πελοπόννησο έως 21 βαθμούς), 15 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 21 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή παροδικής καταιγίδας κυρίως στα βόρεια τμήματα τη Δευτέρα του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ στα ανατολικά και ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ στο Σαρωνικό και μετά το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Άστατος καιρός με παροδικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά και γρήγορη βελτίωση του καιρού τη Δευτέρα του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου, με αισθητή πτώση μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter