Αστέρας – Ατρόμητος 3-1, με σκόρερ τον Κρέσπι οι Αρκάδες «πάτησαν» εξάδα

Αστέρας – Ατρόμητος 3-1, με σκόρερ τον Κρέσπι οι Αρκάδες «πάτησαν» εξάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας που οδηγεί στα πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες ήταν ο Κρέσπι που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 19’, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 35’. Ο Εντερ κέρδισε πέναλτι από τον Μουνάφο με τον Βέργο να αστοχεί από τα 11 βήματα.

Στο 53’ ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Καστάνιο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κρέσπι με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (2-0). Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα έξι γκολ σε 21 εμφανίσεις μέσα στη χρονιά, εκ των οποίων τα πέντε στη ΣΛ. Ο Κρέσπι μετράει και τέσσερις ασίστ.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε και μείωσε το σκορ στο 64’ με αυτογκόλ του Καστάνιο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77’ με δυνατό σουτ του Καλτσά.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπαρτόλο.

Aστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74’ Χουχούμης), Μουνάφο (83’ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69’ Βαλιέντε), Καλτσάς, Μπαρτόλο (69’ Ζουγλής), Κρέσπι (83’ Γκος), Μιριτέλο.

Aτρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (67’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (92’ Βρακάς), Βέργος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter