Αστέρας για πλέι οφ, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο

Αστέρας για πλέι οφ, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο

Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας 1 ανέβηκε ο Αστέρας επικρατώντας εύκολα στην Τρίπολη 2-0 του Ατρόμητου.

Οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο πρώτο 45λεπτο, πέτυχαν ένα γκολ, είχαν δύο δοκάρια, ενώ έχασαν και δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο 28’ ο Κρέσπι έκανε το σουτ από μακριά, η μπάλα κόντραρε σε σώμα, άλλαξε πορεία και σταμάτησε στο δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο επόμενο λεπτό ο Ισπανός άνοιξε το σκορ. Ο Κώτσιρας έβγαλε την σέντρα, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και βρήκε τον Κρεσπί, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου απείλησαν άλλες δύο φορές. Στο 35’ ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 40’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το φάουλ που εκτέλεσε ο Κρέσπι.

Στο 52’ ο Αστέρας είχε και τρίτο δοκάρι μετά από σουτ του Ιγκλέσιας, ενώ η ομάδα της Τρίπολης κλείδωσε τη νίκη στο 85’. Ο Μουνάφο κέρδισε πέναλτι από τον Ρισβάνη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαράλες.

Ο Σκουλάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καστάνο, Μουνάφο, Τομάσεβιτς, Αγκάγιεφ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82’ Γκαρσία), Καστάνο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (83’ Τιλίκα), Γκόμες (18’ Ριέρα), Σίτο (61΄Φερνάντεθ), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης (56’ Αγκάγιεφ), Νταβιώτης, Ενσικούλου (46’ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (57’ Ούμπιντες), Μανούσος (56’ Χριστοδουλόπουλος). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter