Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 3-3: Ελπίζει η νεοφώτιστη, εκτός πλέι οφ οι Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 3-3: Ελπίζει η νεοφώτιστη, εκτός πλέι οφ οι Αρκάδες

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη για τη σωτηρία της απέσπασε η στη Τρίπολη από τον Αστέρα (3-3) στην 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League και πράλληλα άφησε τους Αρκάδες εκτός πλέι οφ.

Στη Τρίπολη παίχθηκε ένα θεότρελο πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ! Η εφτάψυχη Κηφισιά προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 14’ αλλά ο Αστέρας με την πίεση που άσκησε κατάφερε να ισοφαρίσει με τον πρώτο σκόρερ του τον Μιριτέλο στο 32’. Όμως δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει πολύ καθώς τέσσερα λεπτά μετά, η Κηφισιά που ήταν άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Γιόβαντσιτς στο 36’ (1-2). Το ματς πήρε φωτιά για τα καλά και στο 40’ οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν πάλι τα αμυντικά κενά της Κηφισιάς και ισοφάρισαν εκ νέου, αυτή τη φορά με τον Γιαμπλόνσκι που είχε σκοράρει και την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο υτό αλλά ο Αστέρας έφτασε στην ανατροπή του σκορ (3-2) στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρεγκίς.

Στο 2ο μέρος η Κηφισιά πήρε την πρωτοβουλία, έχασε ευκαιρίες που έσωσε ο Τσιφτσής για τον Αστέρα, αλλά στο 73’ οι νεοφώτιστοι κατάφεραν κι έφτασαν στην ισοφάριση (3-3) με πολύ όμορφο γκολ με γυριστό σουτ του Βαφέα.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Αλάγκμπε, Σολόα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Λύρατζης, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης (78’ Αλβαρες), Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι (78’ Σουρλής), Καλτσάς (67’ Παλάσιος), Ρεγκίς (78’ Μάντζης), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (69’ Σπίνος), Τεϊσέιρα, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Τσανάντζια, Σολόα, Μενέντες (62’ Τεττέι), Μπιφουμά, Σάντος, Οζέγκοβιτς (90’ Παρράς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter