Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Προβάδισμα πρόκρισης στους «8» οι Σερραίοι – Τα γκολ της αναμέτρησης (Video)

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Προβάδισμα πρόκρισης στους «8» οι Σερραίοι – Τα γκολ της αναμέτρησης (Video)

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε σήμερα (5/12) ο Πανσερραϊκός που νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» της διοργάνωσης. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 10 /1/24 και όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στη φάση των «8» τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚΒόλος.

Σε ένα ματς με πολλή βροχή αλλά ελάχιστες φάσεις, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 38’ με υπέροχο σουτ του Τομάς μετά από ασίστ του Μασαρίποφ.

Στο 56’ από έξοχο συνδυασμό των Μπαϊροβιτς, Χατζηστραβού, Σοφιανού, ο τελευταίος με έξοχο πλασέ στη κίνηση έκανε και το 0-2.

 

Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης «κιτρίνισε» τους Μιριτέλο, Αλάγκμπε, Θυμιάνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Γκρόζντανιτς (56’ Καστάνιο), Ατιένθα, Γκαρθία, Χουχούμης, Αλάγκμπε (46’ Μουνάφο), Σουρλής (25’ Βαλιέντε), Ζούγλης, Σίτο (46’ Καλτσάς), Ρεγκίς (46’ Μπαρτόλο), Μιριτέλο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κάτσικας, Γκοτζαμανίδης (64’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης (6’ Δεληγιαννίδης), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ (46’ Χατζηστραβός), Τομάς (83’ Οικονόμου), Μπαΐροβιτς (64’ Αλεκσιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter