Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μάχη στο Μπέρμιγχαμ για το μεγάλο όνειρο – Η πιθανή ενδεκάδα

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μάχη στο Μπέρμιγχαμ για το μεγάλο όνειρο – Η πιθανή ενδεκάδα

Με ένα όνειρο… «ερυθρόλευκο», ο Ολυμπιακός δίνει τεράστια μάχη στο Μπέρμιγχαμ απέναντι στην Άστον Βίλα (22:00, Cosmote Sports) στον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

Η αγγλική ομάδα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του θεσμού, αλλά ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία σπουδαία πορεία και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να τα δώσει όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα, με φόντο τον μεγάλο τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με απώλειες η Άστον Βίλα

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τα προβλήματα να μη λείπουν. Ο πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή, πορτιέρε Εμιλιάνο Μαρτίνεθ θα απουσιάσει από το αποψινό ματς λόγω τιμωρία στον προημιτελικό, όπως και ο Βέλγος χαφ Γιούρι Τίλεμανς, αλλά και ο Άλεξ Μορένο. Αμφίβολος είναι ο Νικολό Τζανιόλο, ενώ τραυματίες είναι οι Μπουμπακάρ Καμαρά, Μπουέντια, Τάιρον Μίνγκς και Τζέι Ράμσεϊ.

Οι «Χωριάτες» πραγματοποιούν σπουδαία πορεία στη φετινή Premier League καθώς βρίσκονται στην 4η θέση με 67 βαθμούς. Εντός έδρας μετρούν 13 νίκες – 3 ήττες και 3 ισοπαλίες με γκολ 45-25, ενώ στο Conference League είναι αήττητοι με έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Χωρίς Μασούρα και Ντόη

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Μπέρμιγχαμ με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς μετά την επική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εντός παιχνιδιού και όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει τους τιμωρημένους Γιώργο Μασούρα και τον Ανδρέα Ντόη στη διάθεσή του. Ο Βάσκος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει ενδεκάδα 4-2-3-1 στο «Βίλα Πάρκ», με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Κάρμο και Ρέτσο δίδυμο στην άμυνα, με τους Ροντινέι και Έσε στις πλευρές.

Στον άξονα αναμένεται να αγωνιστεί ο Έσε με τον Όρτα (ή τον Ιμπόρα), ενώ πίσω από τον φορ Ελ Κααμπί θα αγωνιστούν οι Φορτούνης, Ποντένσε, ενώ παίζεται μία θέση μεταξύ Τσικίνιο και Γιόβετιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.

Διαβάστε επίσης:

Μποναμάς από ΟΣΕ σε «ημετέρους» αντί για τηλεδιοίκηση – €2 εκατ. για drones φύλαξης, χωρίς να επενδύουν σε πραγματικές υποδομές

Greek Mafia: Αυτοί είναι οι 8 συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Μαμουλάκης: Επιτομή της σύγκρουσης συμφερόντων η τοποθέτηση του μεταβατικού προέδρου του ΟΣΕ

Εγκλημα Τέμπη: Σύγκρουση συμφερόντων στη διοίκηση του ΟΣΕ καταγγέλλει ο Χάρης Μαμουλάκης

Τέμπη: Μηνυτήρια αναφορά για αλλοίωση στοιχείων – Εξαφάνισαν 11 λεπτά συνομιλιών για να ενοχοποιήσουν τον νεκρό μηχανοδηγό

Σοκ στην αγορά: Λόγω ακρίβειας 9,8% κάτω οι πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο τον Φλεβάρη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter