Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας στη Λάρισα

Άστραψε και βρόντηξε ο Αστέρας στη Λάρισα

Ανέτειλε… Αστέρας στη Λάρισα τη στιγμή που η ΑΕΛ είδε… αστεράκια στην «AEL FC Arena». Η ομάδα της Τρίπολης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και διέλυσε τους θεσσαλούς με 4-1 σε αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με τον θρίαμβο της η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έφθασε στους 26 βαθμούς και απομακρύνθηκε 4 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμπλεξαν για τα καλά σ περιπέτειες, αφού παρέμειναν μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη κι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο (εκτός), την Ξάνθη (μέσα) και τον Παναθηναϊκό (εκτός).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με διαολεμένο ρυθμό με σκοπό να καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκαν τα μεγάλα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και στο πρώτο μισάωρο βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 χάρις σε γκολ των Μανιά (15’, 30’) και Μάσα (28’ πεν.). Η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει μέσα σε αποδοκιμασίες των οπαδών της και στο 34’ ο Ναζλίδης με κεφαλιά μείωσε το σκορ. Τέσσερα λπτά μετά, ο γκολκίπερ του Αστέρα ο Ντοναρούμα, ανέτρεψε τον Αβραάμ, αλλά το πέναλτι που καταλογίστηκε κι εκτέλεσε ο Ναζλίδης, το απέκρουσε ο Ιταλός γκολκίπερ. Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και ο Μανιάς με το τρίτο του γκολ στο 91’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Άντονι, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα (81′ Ευμορφίδης), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (75′ Καπός), Βαρέλα (54′ Αναστασόπουλος), Αβραάμ, Ναζλίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα (90+2′ Κώτσιρας), Φαρίνια (81′ Κυριακόπουλος), Ιωαννίδης (66′ Χαμντανί), Μανιάς

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter