Αστραψε και βρόντηξε ο ΟΦΗ στον Βόλο (0-2)

Αστραψε και βρόντηξε ο ΟΦΗ στον Βόλο (0-2)

Ο ΟΦΗ με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πέτυχε την 2η εκτός έδρας νίκη του στο πρωτσθλημα, αυτη τη φορά με 2-0 στον Βόλο επί του ΝΠΣ για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν δίκαια μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, καθως εκτός από τα δυο γκολ, ειχαν ακόμα τέσσερα δοκάρια και μια απίθανη χαμένη ευκααιρία στο ματς!

Τα δυο γκολ των Κρητικών σημείωσε ο Ισπανός Τοράλ συο 12′ και στο 50′.

Το 0-2 ήταν λίγο για τον ΟΦΗ που στο πρώτο μέρος είχε τέσσερα δοκάρια με τους Τοράλ και Μεγιάδο στην ίδια φάση (8′), με τον Γκαγιέγκος (17′) και τον Τοράλ να διπλασιάζει τα …δοκάρια του στο 38′. Στο ιδιο διάστημα ο Καμάου έχασε την ευκαιρία της χρονιάς οταν απο 4 μετρα μπροστα σε αδεια εστία και ολομόναχος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ…

Ο Βόλος παρουσιάστηκε αγνώριστος και το μόνο που κατάφερε ήταν στο 76′ ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Φαν Βέερτ…

Ο διαιτητής Μανούχος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φερνάντες, Μαρινάκης, Καμάου, Διαμαντής.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκουλέν (87’ Τερεζίου), Ρινέρ, Φεράρι, Τσοκάνης, Ορόζ (79’ Ροσέρο), Νίνης (46’ Φερνάντες), Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (71’ Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Τοράλ (78’ Σελίμοβιτς), Γκαγιέγκος, Καμάου (65’ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78’ Καστάινιος), Λάμπρου (78’ Στάικος).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter