Αστυνομική έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Αστυνομική έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από παραγγελία του ανακριτή Αθηνών.

Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σπίτι βρισκόταν η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα όπου και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι έγινε έρευνα, ενώ κάποια αντικείμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να απομακρυνθούν.

Διαβάστε επίσης:

Kαι τρίτος δικηγόρος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter