Αστυνομική βία: Πατέρας καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν το 13χρονο παιδί του στον τελικό Κυπέλλου (Video)

Αστυνομική βία: Πατέρας καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν το 13χρονο παιδί του στον τελικό Κυπέλλου (Video)

Άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά στον τελικό κυπέλλου, το οποίο αποδεικνύει πως οι αστυνομικοί πράττουν ανεξέλεγκτα, χωρίς να λογοδοτούν, καθώς δεν δίστασαν να ασκήσουν βία σε ένα 13χρονο παιδί και τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε οπαδός του ΠΑΟΚ, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος και το παιδί του, το οποίο όπως ανέφερε ένιωσε δυσφορία, αποφάσισαν να βγουν έξω ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου, με αποτέλεσμα να δεχθούν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ.

Το παιδί, ηλικίας 13 ετών, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας, έγινε στόχος, δεχόμενος χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και ένα χημικό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα. Προκειμένου να γλιτώσει έτρεξε προς τα έξω, και απομακρύνθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχθηκε και εκείνος επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει “όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου”», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας πως θα καταθέσει μήνυση.

Δείτε όσα ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου: 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter