Αστυνομικοί πέφτουν με τις μηχανές σε μπλοκ διαδηλωτών (Video)

Αστυνομικοί πέφτουν με τις μηχανές σε μπλοκ διαδηλωτών (Video)

Αμέτρητες είναι καταγγελίες που αφορούν αστυνομική βία και αυθαιρεσία κατά τη διάρκεια της χθεσινής μεγάλης συγκέντρωσης κατά του αντιδημοκρατικού νόμου για τις διαδηλώσεις. 

Βίντεο κατά το οποίο φαίνεται η απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας κατά διαδηλωτών, με τους πρώτους να πέφτουν πάνω τους δεύτερους με τις μηχανές στις οδούς Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου, φέρνει στη δημοσιότητα το ThePressProject

Το βίντεο έρχεται και επιβεβαιώνει τα όσα έχουν καταγγελθεί σχετικά με τη δολοφονική στάση της ΕΛ.ΑΣ. μετά το τέλος τις μαζικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο νομοσχέδιο περιορισμού του δικαιώματος του συνέρχεσθαι.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται αστυνομικοί με μηχανές να κυνηγούν διαδηλωτές.

https://www.facebook.com/georadam/videos/2903849503045615

Τάγματα εφόδου του Χρυσοχοΐδη με τις μηχανές κυνηγούν τους διαδηλωτές απλούς πολίτες πάνω στα πεζοδρόμια αδιαφορώντας αν κάποιος μπορεί να τραυματιστεί.
Δυστυχώς αυτό το νομοσχέδιο ψήφισαν σήμερα.
Πρέπει να γνωρίζει όμως η κυβέρνηση ότι οι αγώνες και οι διαδηλώσεις του λαού δεν μπορεί κανένας νόμος να τις σταματήσει

Gepostet von Γιώργος Αδαμίδης am Donnerstag, 9. Juli 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter