Αστυνομικός «κατακεραυνώνει» τον Τραμπ: «Κράτα το στόμα σου κλειστό» (Video)

Αστυνομικός «κατακεραυνώνει» τον Τραμπ: «Κράτα το στόμα σου κλειστό» (Video)

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον προέτρεψε τον Ντόναλντ Τραμπ να κρατήσει το στόμα του κλειστό, εφόσον δεν έχει τίποτα εποικοδομητικό να πει, σχετικά με τους τρόπους εξομάλυνσης της κατάστασης στις ΗΠΑ, έπειτα από τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ.

Ο Αρτ Ασεβέδο παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο του CNN, Κριστιάν Αμανπούρ, η οποία θέλησε να ακούσει την άποψή του αρχηγού της αστυνομίας του Χιούστον έπειτα από τα όσα ειπώθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ προς τους κυβερνήτες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε ως αδύναμες τις αντιδράσεις των κυβερνητών απέναντι στις διαδηλώσεις, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι επιθυμεί να δει πιο σκληρή στάση, τόσο από εκείνους, όσο και από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενάντια στους διαδηλωτές.

Από την πλευρά του, ο Άρτ Ασεβέδο δεν έδειξε να συμμερίζεται στο ελάχιστο τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο Τραμπ, τον οποίον μάλιστα προέτρεψε να κρατήσει κλειστό το στόμα του, εάν δεν έχει κάτι να πει.

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, εκ μέρους των αρχηγών της αστυνομίας αυτής της χώρας: Παρακαλώ, εάν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις, κράτα το στόμα σου κλειστό».

«Θέτεις τις ζωές νεαρών ανδρών και γυναικών σε κίνδυνο. Η δουλειά μας δεν είναι να κυριαρχήσουμε…», σημείωσε μεταξύ ο Ασεβέδο, σε μία τοποθέτηση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter