Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε Πίτμπουλ – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε Πίτμπουλ – Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου
Φωτογραφία: facebook

Μια καταγγελία γυναίκας για τον ιδιοκτήτη δύο σκύλων πίτμπουλ που τους κρατούσε στην ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι, είχε απρόσμενη και δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τους σκύλους, όταν τον δάγκωσε, ενώ προσπαθούσε να εμποδίσει με συνάδελφό του επεισόδιο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και στην καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ ο σκύλος δάγκωσε τον αστυνομικό και στη συνέχεια εκείνος αμυνόμενος τον πυροβόλησε. Οι ιδιοκτήτες από την άλλη μιλούν για «εν ψυχρώ δολοφονία» και γνωστοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε μήνυση.

Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του σκύλου αναφέρουν πως ο αστυνομικός, έκανε ένα βήμα πίσω, γονάτισε και στόχευσε τον σκύλο στην καρδιά όταν εκείνος τον πλησίασε με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ για το περιστατικό, τα γεγονότα εξελίχτηκαν ως εξής:

«Πρωινές ώρες σήμερα, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.»

Με ανάρτησή της η ιδιοκτήτρια του ζώου αναφέρει πως σκοπεύει να υποβάλει μήνυση στον αστυνομικό

Με ανάρτησή της στο facebook η ιδιοκτήτρια του σκύλου σημειώνει πως ο αστυνομικός τράβηξε όπλο και πυροβόλησε σε ένα σκυλί που του κούναγε φιλικά την ουρά. Προσθέτει ότι προχωρά σε μήνυση.

«Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας….πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ…θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι’αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία… ντροπή σας!! Τόσο απλά!»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter